Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avbrott


vaknade med ett ryck
känslan av fel
drömmen var söt

först inte identifierad
sedan intensifieras faktum

du var inte där

tomhet ekar
ord studsar
når inte fram

kastar mig upp
letar febrilt
kan inte minnas

dämpat rop i eller av mörker
- panik, lika med avsaknad av syre

du är luften jag andas
ljuset för mina ögon

nu
allt
svart


klöser mig fram
simmar i okänt hav
navigerar i dimman

vandrar i natten
utan mål
utan mening

utan minnet av destination
- namnlös ort, lika med meningslös resa


en stråle glimtar

koordinat
minnet av ett namn

lungor fylls
av hopp

så ännu ett
triangulerar
ropar med full kraft

du svarar

rörs upp
sätts ihop
lugnas ner


Du är

Jag blir

dagligen




Fri vers av Regular
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-18 01:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Oerhört starkt.
2011-03-18

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular