Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fick ett sms om vårens analkande

 

Fyra tranor flyger lågt över

de ännu vintervita åkrarna

 

dansen hägrar

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-18 08:50



Bookmark and Share


  Maria T
Så ljuvligt vackert
2011-04-11

    ej medlem längre
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth