Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör (fortfarande) ont

fan vad ont det gör. jag älskar dig. älskar dig mer än någonsin. för det går inte. det finns inte på kartan. ditt skratt. skär. helar. hur kan jag hålla fasaden uppe när jag blöder. varje dag. en barfotavandring i skärvorna. hur i helvete kan du va så jävla lycklig. det är inte rättvist. varför kan inte du också pinas. ligga vaken på natten. gråta inombords. vi är vänner. fy fan vad jag hatar det ordet.




Fri vers av Yheela
Läst 658 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-18 11:23



Bookmark and Share


  annso.fie
Ärlig och träffande text. Jag hatar också det ordet.
2011-03-18

    ej medlem längre
Ren i formen. Olycklig kärlek i uttrycket.
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela