Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orörd vandring

 

 

jag vandrar över de orörda ängarna

där blåklintens ögon är solar

där klöver röda

doftar honung

där solvarv andas djup gula

där blåklockor ljuder bäckaströmmars klangliv

där blå iris smörjer hennes hud skimrande

 

där vilda hästar betar harmonisamklang

där skarpblickad med vida vingar omsluter allt

hans sång svävar med

 

där han landar högt upp på klippan

slår nyponrosor bergsrosor ut

 

jag vandrar över de orörda ängarna

där vallmoblommor släpper sina röda blad

 

 

där i detta solhjul

i mitten

ser jag elden brinna

 

han lämnar klippans rede

lägger hand

i hand

 

murgröna lindas runt deras handleder

 

där ser jag deras händer

bli ett

 

natt och dag

kysser

 

är




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-18 20:14



Bookmark and Share


  MoonCalled
Sommrig :D Den frammanar många vackra bilder också
2011-03-19

    ej medlem längre
skön ,öppnande.doftrik.bildrik.
2011-03-18

  Ninananonia VIP
:) Vackert! :)
2011-03-18

  Linda CH VIP
Exakt vad jag behöver idag. Ord som smeker min själ.
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser