Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här bilden på Busan och Morris har inte jag tagit, utan pappa. Men den passar ju så bra till texten! :)


Nu har jag lagt in en uppläsning också!




Samtidigt

Jag vill allt - samtidigt

Jag kan allt - samtidigt

Jag gör allt - samtidigt

Jag är allt - samtidigt

All tid är nu - alltid och samtidigt

Orsak och verkan sitter
på samma snöre
som allt annat

Vårt snöre

Mitt snöre

Jag är hela snöret - samtidigt




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-18 21:42



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skickligt skaldat. =)
2011-03-20

  Ari Viklund
nysta nysta, nysta nysta
ah! titta på kissemissen
den vill ju också leka lite
och det är ju bara roligt
för så underbar den är!
tumlar runt, hoppar och
skuttar i glädje över ett
nystan bara. precis så är
min känsla över dig Mr.T
jag vill också vara snöre
med dig och alla nystan
samtidigt ihop av kärlek
så underbart och enkelt
att väva ihop världen av
kärleken vackraste tråd!
2011-03-18

    ej medlem längre
Underfundigt, tänkvärt
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)