Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är från en utflykt till centrala Bulgarien

Nu har jag lagt till ljud!




Kanalröjning

Idag, röjer vi kanaler

- Tårkanaler

Det är OK att gråta

Behöver inte ha någon anledning

Behöver inte dricka

Bara låt det komma

Lätta på trycket

 

Idag, röjer vi kanaler

Tårkanaler

Känslorna, som legat inneslutna

i vattenfyllda påsar

Går plötsligt att ta på

Bejaka känslan, Låt den finnas

Tacka den

 

Idag, röjer vi kanaler

Tårkanaler




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 533 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-18 22:00



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tänkvärt och bra skrivet. =)
2011-03-20

  anits VIP
Mycket vackert berörande och tänkvärt
2011-03-19

  Bibbi VIP
Applåd och bokmärke!
2011-03-19

  Blåbäret
sådana dagar känner jag igen
och även huvudvärken och de svullna ögonen
som brukar följa med
men även friheten och lättheten som infinner sig
efteråt
2011-03-19

  Ari Viklund
jag blev att tvungen få hjälp, av en
ängel med min tårkanal, som hade
torkat ut totalt. glädjetårar var det
hon använde, till att hela min kanal,
ängeln kom en dag till mig, när jag
satt på en bänk, hon hade jobbigt
med människorna, för hon orkade
inte längre tro på att de ska lyssna
till hennes ord, om att sluta handla
massa krafs i affärer, utan att söka
kärlekens källa, där allt vi kan önska
är, jag såg smärtan, la mina händer
på henne och sa "ge inte upp hopp
snälla, för du gör ett jättebra jobb"
och hon började stortjuta av glädje.
ängeln var här som gatupredikant.
de tårar helade mina tårar. jag gick
bara hem så lossnade proppen och
all uppdämd gråt hittade vägen ut!
2011-03-19

  Ninananonia VIP
Underbart!
2011-03-18

    ej medlem längre
Deltar i det arbetet!
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)