Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helglekar

Om Fredag är din bäste vän
var då uppmärksam på att han håller Lördag i sin ena hand
och Söndag i den andra
ja han har hela helgen på sig
men har de tid med oss andra
som vill vara med?




Fri vers av prima donna
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-18 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna