Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var mitt liv tänkt så?

Hur skall jag kunna veta,

hur mitt liv var tänkt att bli?

Om jag en dag bestämmer mig för
gröna långstrumpor till sandaler, shorts,
kråmskjorta och sotarmössa, är det då något

Jag bestämt själv

Eller var det tänkt så redan från begynnelsen?

 

Oavsett vilket
kan jag ju bestämma mig för
att själv ta ansvar

för mitt liv

och världen!

I kärlek
och evighet

Amen




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-19 09:25



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vi kan alltid påverka somligt i vårt liv - ta du på dig gröna långstrumpor, kråmskjorta & sotarmössa och le mot världen!!:-)
2011-03-19

  Ari Viklund
de som argumenterar
för att vi ej har fri vilja
bestämma, vilka vägar
vi ska gå har ej prövat
kärlekens väg, som är
med oss varje dag fritt
att välja, för ingen kan
tvinga någon att älska
eller att vara av kärlek,
den bara är fri, och fri
är vi att hitta oss själv!
2011-03-19

    ej medlem längre
Ett gott beslut!
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)