Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår i Vällingby (2008)




Vårbudet

Ringde på dörren

Där stod killen som brukade köra ut pizza

-Jag har bytt jobb nu.
Kommer med våren!
Förlåt att jag är lite sen
Fastnade i den tyska trafiken
En trana som kört fel

Kan du kvittera solstrålen här på pappret.

Snösmältningen är i påsen där
Men vänta med att öppna tills i morgon.

Nu ser jag att lövsprickningen är restnoterad

Men dom skickade med lite småfåglar i stället.

Kommer det för mycket snö i påsk får du väl ringa reklamationsdisken, liksom förra gången.

Ja. Det var det hela.

Ses nästa år!

 

Nej, behövs ingen dricks, det här är det roligaste jobbet jag haft i hela mitt liv!

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-19 11:28



Bookmark and Share


  thyra
En mycket härlig vårdikt! Tack!
2011-03-20

  Ari Viklund
Efter en lång och kall vinter brukar

jag fråga efter lite extra pfefferoni

de tinar upp ämnesomsättningen!
2011-03-20

  anits VIP
En helt underbar vårdikt,
tack för att jag fick läsa
2011-03-19

    ej medlem längre
..och roligaste vårdikten jag någonsin läst ...TACK!
2011-03-19

  Blåbäret
var kvitterar jag? alt. skicka budet norröver! :)
2011-03-19

    ej medlem längre
Kreativt och upplyftande!

Ser fram emot det restnoterade!
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)