Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag fick publicerad till diktsamlingen "Ur 80 hjärtan" där 80 författare publicerade dikter.


Kärleksdrucken


Jag leker dig
med bild framför
ser dig där blicka
du hett förför

Du leker mig
och min röst du hör
dina ögon följa
dit min hand för

Vi leker varann
vildar loss från vardag
hungern är sann
vi känner behag

Natten leker
skymmer ljuset
två de dricker
känner ruset...
av kärleken




Bunden vers (Rim) av Synx
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-19 14:33



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Minns denna ur antologin! Den är vacker! Mjukt, varsamt formulerad men med en erotisk laddning i orden. Snyggt!
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx