Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sval septemperdag i Baku. Lite skönare på luftkonditioneringens utblås.

Historien börjar här: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1274156e



Till dig med mopeden

Jag förlåter dig.

Jag förlåter mig själv för att jag har varit arg på dig.

Jag är tacksam för att du ville ta del i mitt liv och göra det precis som det skall vara.

Jag önskar dig allt väl, nu och i framtiden.

Gå i frid! (Och kör försiktigt!)

 

--------------------------
Historien börjar här:

Är du helt dum?




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-20 10:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Förlåta kan vara svårt, men när man
gjort det, känns allt en aning bättre
mycket bra skrivet
2011-03-21

    ej medlem längre
Stort att förlåta både den som gjort illa och sig själv efter svåra händelser, upplevelser. Lätt att glömma att förlåta sig själv.
2011-03-20

  Mr Lindemann VIP
Var det inte någon här på poeter som skrev att det värsta mna kna göra sin fiewnde är att förlåta denne?
för att göra den maktlös
2011-03-20

  Ari Viklund
om det som är att förlåta är stort som
alla världens konflikter sammantagna
är det fint som snus att ha börjat i det
lilla att förlåta nån liten ynklig tyrann i
barndomen eller besvikelsen i sig själv
för kraften som frigörs kan flytta berg
2011-03-20

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Till Fidelii:

Jo, det kan vara riktigt svårt.
I synnerhet när det gäller riktigt närstående människor, som ens föräldrar, syskon, barn... eller en själv!
2011-03-20

    Josefine Anna Victoria
Att förlåta kan vara nyckeln till mycket, men det tar lång tid ibland. Jag kämpar fortfarande med det svåraste jag någonsin gjort. Att förlåta.
2011-03-20

  Filosofen2
Vissa saker kan man inte förlåta, det gör för ont.... Själen får ro, så man kan gå vidare...
2011-03-20

  Ninananonia VIP
Att förlåta någon,
är som att befria sitt hjärta från evig sorg.

Vackert!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)