Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tänka älta och grubbla är att slösa .

Att tänka älta och grubbla är att slösa .

Att tänka älta och grubbla är att slösa med den mentala kraften.

Det är lika mycket slöseri som att vi spolar toaletten med rent drickvatten.

Så släng dina grubblerier och ältanden i toaletten, så gör det rena vattnet åtminståne lite nytta.




Övriga genrer (Aforism) av Jean-Michel Orblin
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-20 12:54



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket bra tanke
2011-03-21

  thyra
En finurlig lösning på problemet! :)
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin