Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse 6

Varje dag
sammanfogas
olika pusselbitar
som var för sig
är delar av det som
utgör mitt liv

Pusselbitarna
är enskilda händelser i en livskedja
val som på olika sätt påverkat händelseutvecklingen
samt relationer

Detta livsbygge är något som pågår
dagligen
i alla människors liv

Alla fattar vi mer eller mindre goda beslut
beroende på vilket underlag vi har tillgång till

Även samhället
är ett gigantiskt pussel
av bitar som är inbördes
beroende av varandra
och som skapar en helhet

Sverige håller på att
sälja ut delar
av helheten
det sammanhållande
gemensamma kittet
till gagn för folkflertalet

Andra länder törstar
efter pusselbitar som kan skapa
en helhet
en gemensam kärna.

AA





Fri vers av AA VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-20 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP