Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djävulen framför datorn

djävulen här är framför datorn på rödmålade stolen och
borde ha lagt sig för nu är klockan 1 och när jag dunar
kommer jag knappt nudda kudden innan timvisarn
dödar den söta ängeln och väcker det lilla livet till livet

det står nu skrivet på min skärm men mitt djävulssinne
är stängt och minnet av denna fest betalar prinsen som
bara ville sova med ångest och stress

och poeten vet det, han bor i medvetandet men djävulen
bara skrattar, han kraxar hest som den fulaste kråka,
ingen bråkar med mig, stå upp mot mig och du förgås i
helvetet

så är det, skrattar han och nu ska vi hurra och gratta här i
helvetet, för NU HAR VI FEST HÄR PÅ INTERNET

och djävulen tar fram snusdosan och lägger in två portioner
och skickar ut sina gratulationer till världsalltet,
anden är stor som den heliga,
och nu har tiden stannat
och sinnet har det lugnt och trevligt
och är i tyst balans




Fri vers av Words
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-21 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Words