Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fjäril

en fjäril fladdrade i magen, och mörka sinnet blev ljust
men fjärilen finns nu bara i minnet för känslan dog, tog slut

tysta skrik av ilska och rädsla härinne i huvet, viskas nu ut
i oändlig evighet

tanken är på blodet, pumpas runt av snälla hjärtat,
från kaoset till när det blir lugnt, åker med
med mössan på sned och somnar denna dag och sedan glad
förhoppningsvis, utvilad


fan

borta men ofta tillbaka




Fri vers av Words
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-27 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Words