Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teknisk Kärlek

Röst så Len

mot Trumhinnan

Elektroniskt, mekaniskt

genom telefonen



Ord som Uppkastas

Genom läppar

Långt här Ifrån

Sköt en pil

Kärleksfullt i

Hjärtat mitt



Å Betänk att

hon Trycker sig

mot min Kind och

Pratar tyst

i mitt öra

trots Att det

Skiljer längre

Än Skrikavstånd

Ifrån Varandra



Elektrobiologiskt

Klämtar mitt

förstånd av Orden

Som tolkas i huvet

Och leker med

Mina molekyler




Äro det teknikens under

Jag håller i min Hand?

Nej men Biologins

Jag höll

Och håller i mitt

Inre, mitt Jag

Tills själva Tiden

Stannar




Fri vers av Words
Läst 668 gånger
Publicerad 2004-06-12 22:36



Bookmark and Share


  Jenny*

2004-09-11

  Jenny*
Jag vet inte varför, men jag läser dina texter i mitt huvud med norrlänsk dialekt. Skumt.
2004-09-11

  Hanna Hansson
Vilken fin dikt!!
2004-08-12

  Manal
Blev alldeles tagen av dikten,så fin...
2004-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Words