Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att missa målet


Då egen kraft faders båge spänna
kraftlöst skott till intet dala
Höga sikten över målet ränna
endast omgivning till fara
så ock för låga egen skada vålla
svårt bland pilar sålla

Förföriskt viskat ord må söva
bättre väcka - än detta inlinda
annars ballad för döva
En dikt för blinda

Men ord, i tid, på plats med rätta
mirakler ännu uträtta
Annars lätt riskera målet
livet för vars båge spänt




Fri vers av Regular
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-21 15:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
genom din ordbild fokuserar du själsdansen
mer tankedansen

tack
2011-03-21

  walborg
Underbar beskrivning av nålsögat.
2011-03-21

    ej medlem längre
Snyggt!
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular