Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teckning: tk.




Så syns dem inte djupt...

 

När jag formar dina linjer

är det av kärlek stor

teckningen vill tala

ur min varma hand

och färgerna skall blända

av nyansers glöd

men skuggorna de dunkla

finns ännu inte där

fast om dem finns i livet

målar jag dem grå

så syns dem inte djupt

men nog varit sårande ändå.

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 466 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-03-21 17:49



Bookmark and Share


  aol
så fint skriftat och fin bild,
2011-03-22

  ULJO
Fint budskap i dessa rader.
2011-03-22

  Anna*
Att det ska vara så svårt för oss alla att acceptera det grå som ändå är mänskligt. Fint skrivet!
2011-03-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mjuka fina rader. =)
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra