Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi behöver alla se oss själva ibland, det är vad den handlar om :)


Spin like the storm

It feels like I'm sucked down in a big black hole,
and I can't get out...
My head spins like the storm
and my blood is cold,
my heart is restless and want to break free
and hover over the mountains so I can see,
my future,
my past,
my present,
see me...




Fri vers av Ufobullen
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-22 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ufobullen