Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskan

Glömskan är en vacker sak,
såvida den inte drabbar dig...

Livet lever i symbios med det döda,
det glömda.

Glömskan...
Den finns alltid där.

Förtär våra drömmar om hopp och liv,
om glädje
om sorg.

Glömskan är en del av naturen,
vi vill alla glömma saker.
Men vi vill även minnas!

Men främst av allt vill vi inte glömmas bort.
Vi vill inte bli förtärda av glömskan,
men ibland måste vi...

Ty det finns ingen oändlig berömmelse.
Och allt vi gör,
allt vi glömmer,
fyller en mening.

Låt dig själv glömma...

Men glöm aldrig bort dig själv.




Fri vers av Ufobullen
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ufobullen