Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer falla

Du kan fly länge...
men sanningen hinner alltid ifatt dig.

Så sopa av dig smutsen från din skjorta
som dammet lägger sig på när du faller.

För oja, du kommer falla.
Sätter du dig över andra,
gör skillnad på människor och människor,
då har du inte långt kvar.

Du kan arbeta i mörkret,
fly väldigt länge.

Men allt som görs i mörkret
kommer alltid fram i ljuset.

Så nu berättar jag för dig...

Dra dig i kragen,
bli en person,
inte ett objekt som vi alla avskyr.

Men dåden är gjorda
man kan inte vrida tillbaka tiden.

Så nu säger jag...

Akta dig.
För du kommer falla.

Falla hårt.

För nu är sanningen ifatt dig.




Fri vers av Ufobullen
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-12 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ufobullen