Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men bara med dig

Några digitala ord eller en blick som jag bara ser i ögonvrån och jag blir knäsvag. Alltid.




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-22 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra