Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte höra era lögner mer.

Jag orkar
inte höra
på era
lögner
mer.

Sluta nu,
jag vet
att ni
inte
älskar
mig på
riktigt.

Varje gång
ni säger det
kan jag se
sanningen
lysa igenom
era ögon.




Fri vers av Ninni
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-22 16:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch då, må du bli älskad äkta o genuint
2011-05-17

    ej medlem längre
ååhh,detta var fint skrivet,tänker på min mamma och pappa när jag läser detta♥♥
2011-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet en som verkligen älskar dig.
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninni