" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett "scherzo" - inte helt seriöst eller innehållsrikt men desto mer spralligt utbrott inför vårens ankomst




DET ÄR VÅR!!!

 

Jag kan skratta

Jag kan le

vara uppåt

utåt

och

kavat

och ändå skriva fina dikter

finstämda och så

med glöd och lätthet

känsliga spröt

kall gröt

:-)

Att hålla sig seriös

är inte lätt

när vårfnittret

smittar av sig

Man blir lätt galen

av sol och hormoner

som spritter

Det är MIN...

Det är DIN...

DET ÄR VÅR!!!

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-22 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström