Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


och jag rör mig tyst, hör inte hemma här, jag är vålnaden




jag delar inte gärna med mig

min pojke skriver sånger om andra flickor blottar minnen längtar bort och jag
jag tänker på att ligga med lars demian och på hur hans läppar händer hårdhet måste skilja 30 år
från då från nu från dig

men så smyger jag mig närmre låter tungan glida över huden; säger

tala mina ensliga nätter till rätta
viska dina visor tysta dagen och gråt inga skytunga himlar
lägger tanken vid natten vila; nu vilar svalor mot mitt kött nu faller längtan
vingslag

jag bär inga hjärtslag runt halsen men lämnar spår i tiden och skriker;
jag har varit här

jag har varit där och jag låg med uffes kompis
han som jag inte minns namnet på men det var vodka med i leken och man glömmer så lätt av sprit

huvudet i ett främmande knä en hand i mitt hår

i taxin
kyssarna
och köttet

hans hängslen under mina händer de något töntiga byxorna
och ett hastigt hej då på pendeltåget

jag har varit här

aldrig i falkenberg för mina fötter hör till stockholm
slussen och maria
förorten utanför
du kanske har sett mig

för
jag står på samma ställe och skriker jag har varit här jag är jag är

fortfarande här




Fri vers av Smultris
Läst 1543 gånger och applåderad av 42 personer
Utvald text
Publicerad 2011-03-23 14:52



Bookmark and Share


    Melona
Den här texten kan jag läsa hur många gånger som helst utan att tröttna.
2011-09-04

  Sebastian R
Helt galet snyggt!
2011-04-07

  Fredric
Fan va vackert! Respekt! (Och vem vill fan inte sova med Lars Demian?)
2011-04-06

  LeeJasmine Livredd
Underbar x1000
2011-04-05

  Henrik Sjöberg
jag gillar dina metaforer och din användningen av språket,

jättefin text :)
2011-04-05

  lodjuret/seglare VIP
som en novell eller novellett, blott mer avskalad och fragmenterad likt ett pussel utan alla bitar, för läsaren att fylla i mellan raderna
2011-04-04

  Anguis
Din bästa någonsin.
2011-03-26

  Sländan
Så roligt att komma in här, vilket inte händer så ofta nu för tiden, och läsa sånt här! Bra, så bra!
2011-03-24

  detvarengång...
Väldigt poetiskt, drömmande, verklig och vackert utlämnande.
2011-03-23

  madinsane
jag älskar detta. och dig.
2011-03-23

  Ola Rydberg
Väldigt mycket vackert och bra i denna
tex
(låter tungan glida över huden;säger
tala mina ensliga nätter till rätta)

eller
( nu vilar svalor mot mitt kött
nu faller längtan
vingslag)

och så gillade jag partiet med Demian
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris