Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällningstankar


Sänker sig likt en våtfilt runt mitt huvud
Täpper till
Stänger ute, illvrålet från gatan
Och datorns tysta surr
Slappnar av




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-23 22:10



Bookmark and Share


  Anna*
Du gestaltar en härlig bild av lugnet och friden. Applåder
2011-03-24

    AA VIP
Den där stunden för kontemplation innan sömnen är skön. Bra text. // AA
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t