Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon tillsades att bara vara

 

 

 

hon tillsades att bara vara

 

 

skall jag då bara

 

vara

 

 

var stilla i ditt inre

lyssna

 

 

hon satte sig ned i grottan

blickade in i världar

av är

i är

 

 

havsströmmar rörde vid hennes mantel

giv oss svar

 

livsströmmar rörde vid hennes ljus

giv oss svar

 

 

i de stunderna upplystes grottan

av hennes ögons kärleks

vishetsandning

 

 

i ensamstunder

slöt hon ögonvingar

de vilka ej visste

såg henne ej

 

 

i ett av alla regn

seglade en båt en kanot utan paddel utan årtag in

ett halvt valnötsskal

 

var det ett skal

 

 

ur detta steg han

 

mötte hennes blick

 

 

stjärnfloder virvlade runt i hennes bröst

vem

 

är du

 

 

tyst inväntade hon

hans fråga

 

 

de frågade henne nu

vad är ditt hjärtas svar

 

sagt har ni

jag skall endast vara

 

lyft dina händer

 

 

i händer steg lågor upp

skimrande

steg den ena ur

 

 

han sträckte handvinge fram

tog emot

 

 

 

de tillsades vara




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-24 17:41



Bookmark and Share


  Ex¤animo
tar emot dina ord och jag säger bara tack, för att jag får ta del...
2011-03-26

  MoonCalled
Lika vacker som dina texter alltid är
2011-03-25

  Johan Bergstjärna VIP
Jag förstår inte men bilderna landar och berör mitt inre... fint
2011-03-24

  micke ahlborg
Dina texter lämnar läsaren tillfredställd, därför har jag alltid förtroende när jag läser dina alster. Vackert!
2011-03-24

  Ninananonia VIP
Vacker och bokmärkt! :)
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser