Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en lektion i ordvett skulle göra susen

borde jag gå i den där lyrikskolan?
jag som varken vet ut eller in.

jag som trivs så bra här där jag kan säga vad jag vill.
jag får ingen uppmärksamhet som i verkliga livet.
jag förstår att det är bra för mig att få apa utan att gapa.

man mister ju ofta hela stycket.




Övriga genrer av machelle
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-12-18 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

machelle