Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattens vila störs

Kattens vila störs
av människornas oljud
som aldrig förklaras




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten