Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leda/Noia




Leda

I dig fångade jag
min tristess
din leda
gud, vart är vi på väg,
nyss alltet i våra händer
nu båda ensamma
och nakna,
tillfångatagna i vårt öde.


Noia


In te ho catturato
la mia tristezza
la tua noia
Dio, dove stiamo andando
poco fa l´eterno nelle nostre mani
adesso soli ed ignudi
catturati nel nostro destino.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-24 23:35



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Det är alltid fascinerande att ord använda på svenska ofta blir negativa, även äldre svenska ord var mer positiva än deras moderna betydelse ofta förvanskats till

som det svenska noja, som väl nu betyder att man inbillar sig nåt eller ser syner, eller helt enkelt är paranoid; som helt enkelt betyder leda på italienska

bra att veta, jag klarar mig igenom operalibretton rätt bra eller filmer men kan inte alla ord exakt

har senast sett La Piovra och Argentos bästa
även min favoritserie Marco Polo

Be well,
LPWJ
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP