Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgesång för Lizzie

 

Kära Lizzie, var är du nu? Har du träffat han Richard?

Du var ju hans fru..

 

Kanske Hollywood har sin himmel, vem vet?

Där gör det nog inget att du är lite fet...

 

 

Hur som helst, hoppas du har det bra.

'The prettiest girl on the planet' som någon sa..

 

Bye, Bye Lizzie..

Goodbye.

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av mr_soft
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr_soft
mr_soft