Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byråkrati.

På rådhuset:

Jag är ledsen, men vi måste tyvärr skjuta er.

Det blir  en sådan förfärlig oreda i våra papper annars.

Om ni vill ställa er där mot den högra väggen..?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av mr_soft
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-14 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr_soft
mr_soft