Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modisten

En macho modist ifrån Gatt
blev allergisk av flickvännens katt
när näsan blev retad
han utbrast förtretad
”Nu gör jag av kattfan en hatt!”




Fri vers av mr_soft
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-05-16 07:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
älskar limericks som är bra,
det var denna :)
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

mr_soft
mr_soft