Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som alla vet hade Robert Johnson ett möte med The Devil vid korsvägen.

Han sålde sin själ i utbyte mot att kunna lira riktigt bra bluesgitarr...

Som vi vet talar Fan alla språk..  :)




Vid korsvägen.

 

Jag gick till korsvägen,

'To make a  deal.'

Dylan var redan där, han sa:

"How does it feeeeeel?"

 

Vi stod där i regnet

och vänta på Fan.

Dylan sa trött:

"He's late, man..."

 

Jag hörde en harkling

och vände mig om.

Fan och hans hund,

där stod dom!

 

Fan peka på Dylan och sa:

"I want you!"

Han flinade mot mig och sa:

"I want you too..."

 

Så nu får man se,

man får se hur det går.

Om Dylan och jag

gör succé i år...

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av mr_soft
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-30 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr_soft
mr_soft