Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlan


En vårrusig koltrast från Kumla
i gräset med födan sin fumla
det surra i magen
hon blev ganska tagen
när av misstag hon svalde en humla!




Fri vers av mr_soft
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-05-16 07:40



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ah helskön limerickat! bra
2006-05-29

  Ms Field
Mysig limerick! Man kanske borde lära sig att skriva en sån?!
2006-05-25

    ej medlem längre
:-D Inte lätt att vara koltrast!
Söt limerick!
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

mr_soft
mr_soft