Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är från när vi var i Tibet




Stor nyhet - från säker källa

Från säker källa meddelas:

Livet fungerar*

Livet är underbart*

Kärlek finns överallt*

 

Längre ned på sidan:

* Du måste bara Våga Tro på det och Börja Själv!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 751 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-25 01:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och så sant skrivet
2011-03-26

  Anna*
Ahhh, tack för dessa nyheter! Börjar genast! =0)
2011-03-26

  Ninananonia VIP
Just det :)
2011-03-25

    ej medlem längre
Bra nyheter!
2011-03-25

    ADI Nehlin
fint skriftat..gäller att läsa allt
2011-03-25

  Ari Viklund
det är som att alltid vara kär
att leva livet i kärlek och ljus
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)