Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade Tomas. Tjugo år som gifta - det trodde jag väl aldrig...


Min igen?

Jag gifte mig med ett egenformulerat löfte
5 år i taget

Med en trasig själ vågade jag inte satsa mer
5 år i taget

Ett tag lekte vi tillsammans hela havet stormar
5 år i taget

Sedan älskade vi hett på ljuvliga sommarängar
5 år i taget

Nu frågar jag dig Tomas - vill du bli min igen?
5 år i taget






Fri vers av Grubbelmia
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-25 17:24



Bookmark and Share


    Mejja
Så sött :)
Ja en bit i taget - så vågar man.
2011-06-09

  Visitor
Jag vet att du inte trodde att det skulle bli 20 år och nu är vi här och det är underbart.

Det är fantastiskt att du är min genom alla toppar och alla dalar, tiden och erfarenheten av stormar och kärlek, glädje och sorg inget verkar få vår kärlek att rosta.

Varför är det så?

Kan det sitta i att öppet dela och tillsammans kämpa för att inte ge upp därför att efter regn kommer solsken?

Eller beror det bara på att vi var skapade för varandra?

Jag vet inte, men en sak vet jag; Jag är din 5 år i taget, hur många gånger som helst...

POMM /Tomas
2011-03-26

  Anna*
Helt underbar dikt skriven med ömhet och självinsikt! Applåder
2011-03-26

  Bibbi VIP
Massor av applåder och bokmärke.
2011-03-25

  filosofian
Underbar kärleksförklaring!
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia