Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath
repris tidigare publicerad i april 2009, livet återupprepar sig om och om igen.




Trött men....

 

Ångestmöte
energidränerad
frusen kropp
trötthet utan gräns

 

stråkar talar
mjukt

 

hon tänker på
valet som någon
annan gjorde

 

livet kommer
ingen undan

 

       *

 

krokusblomman
söker livskraftig
väg genom
fjolårslöven

 

i kanten av
snöfläckad
gräsmatteplätt

 

i köksfönstret
står späda
plantor

 

åter

 

© Eva Langrath 2009

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-25 20:00



Bookmark and Share


  ULJO
Så finstämt
2011-03-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin dikt om vårens sprängkraft och växtkraft
2011-03-27

  Lilla My* VIP
Trötthet...men ändå...våren kommer alltid åter! Fin dikt den här!
2011-03-26

  Gisela Nordell
vilsam
sann
2011-03-26

  Lena Själsöga Keijser
så oändligt vackert skrivet
talandevisande
starkt

till det säger jag tack
2011-03-25

  Lennart Bång
Så vacker, våren. Jättefint!
2011-03-25

    eva m h
Livet och åren har sin gång
2011-03-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet ett
ständigt lopp
när man ser ner
gäller det att se opp
då tänds ett hopp...
Fint beskrivet av Dig!
2011-03-25

  thyra
En eftertänksam ton i din dikt! Fint!
2011-03-25

    ej medlem längre
så är det... livet dränerar och fyller på i en evig cirkel...
2011-03-25

  Bibbi VIP
Applåd.
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP