Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Tanka

Träden stående
på mossbeklädda fötter
grenen klädd med knopp

blåsten viner, tallar står
som en skyddande allé

© Eva Hedlund fd. Langrath 2024




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-04-12 18:48



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar trädens
beskyddande kappa…
2024-04-13

  Emanuel Sigridsson VIP
Så fint du lägger ålder och födelse bredvid varandra, och fint lägger du skyddande hud över det sköra liv som är i rörelse.
2024-04-13

  Bibbi VIP
Vackert.
2024-04-13

    Lena Staaf VIP
Väldigt vacker natur-tanka.
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP