Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (enligt lag)...

 

"We won´t back down" sa Juholt idag

och citerade Cash ordalag.

Vänner skojade vilt,

Håkan log bara milt

och påbjuder mustasch enligt lag.

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 294 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-26 01:38



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
humör är härligt
i poesi men alltför
sällsynt i politiken
tack för den!
2011-03-26

    ADI Nehlin
fyndig..tyckte om
2011-03-26

  Lennart Bång
Precis så!
2011-03-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
T änk om det går så
H errombyte då
Y ppperligt sker
R akt annat det ger
A bsolut det vi ber...
2011-03-26

    ej medlem längre
Juholt. Trots sin lek, kan rädda, kommer att hjälpa, det SociaDemokratiska partiet, din limmerick var rätt och träffande
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra