Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (skönt)...

 

solsmek på kinden

tar bort tråkning av vinden


ljus värmer duva

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-26 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin haiku där solen spelar en betydande roll!


@nn
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra