Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Busan och Morris (pappas foto)
Först publicerad på egen sajt: http://tobi3.se/blog/2011/03/27/om-skrivandet/




Om skrivandet - ordvridandet

Om skrivandet

Öppnar en tom sida
Börjar orden vrida
En idé smida

Orden tar en annan stig
Som ibland förundrar mig
Fångar en med sin intrig

Orden som vänner
Djupa tankar tänder
Sorg i glädje vänder

Ord kan leka
Ord kan smeka
Ord kan läka

Men min roll - vem är jag
Tänkte på det ett tag
och har en aning vag

En ordkanal - ett rör
Fyllt med tankar som berör

Om jag skriver mycket
Kan jag lätta på trycket

 

Orden får liv
Orden ger liv
Orden är liv





Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-27 08:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint! :)
2011-03-28

    ej medlem längre
Och ibland står det klart för oss vad vi känner och tänker först när vi sätter det på pränt.

Det vi inte har ord för kan vara svårt att förnimma, eller hur?
2011-03-27

  Filosofen2
Tidens visdom sker då man upptäcker ordens flöde sker. Aldrig kan man ana vad detta kan leda till innan man läser det och känner den där lyckokänslan, trots man inte vet var det kom från.
Då är det bra att veta att det inre rymmer så mycket. Det kommer fram då man minst anar det:)
2011-03-27

    ej medlem längre
Dessa viktiga ord, du har fångat dem fint Tycker om sista strofen: orden får liv...
2011-03-27

  Ari Viklund
kraft har dessa dina ord
ty de skapar i kärlek och
ljus något som inte ännu
hänt förrän dina ord var
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)