Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skymningsgässen

 

 

plogar läderhudens barkåker

jag följer skymningsgässen

så nära rör de vid min panna

så starkt fylls mitt bröst

jag faller till samman för steghänder hem




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 448 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-27 01:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Som en saga.
Skymningsgässen
leder vägen hem.
Fint!
2011-03-28

    lärjunge
Du fantastiskt fantastiska!!!
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser