Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen måndagsmorgon

...........................................................................
Tankarna irrar omkring,
får inget vett utav något.

Kroppen känns alldeles slö,
likt eggen på en oslipad kniv.

Måndagsmorgon,
lika ovälkommen som alltid.

Sömnbristen från den påtagliga helgen,
gör sig påmind.

Efter en stojfull helg med glada rop och klingande glas,
så är det dags,
att det vardagliga livet gå till mötes.

.................................




Övriga genrer av Veronica Eriksson Blok
Läst 234 gånger
Publicerad 2005-12-19 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok