Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet

Likt Dracula törstar efter blod,
söker jag efter ett lustens offer.

Ett offer för att utöva min makt
och min bekräftelse få.

Jag valde det aldrig,
det blev mitt kall.

Ett kall
vittrat
av

självhat

och

svek.






Övriga genrer av Veronica Eriksson Blok
Läst 531 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-27 00:57



Bookmark and Share


  Isak VIP
Break free <3
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok