Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
väderprognosen lyder att varmluft är på väg att svepa in över sverige.


Min önskeklapp


Kära Tomten,

Allt jag önskar mig är lite snö. Julefriden och glädjen finns här, men vart tog snön vägen?!
Jag vill kunna springa ut i nysnön, känna den första snöflingan lätt falla mot min kind. Jag vill göra snögubbar, snöänglar, snölyktor som jag kan tända till julafton, åka pulka och skidor precis som jag brukade göra när jag var ett litet barn.
När jag var liten låg snön metervis och skaren var så tjock att man kunde gå på den.
Jag brukade vara ute i timmar och leka, för att sedan komma in i det värmande köket för att äta lussekatt och dricka en varm kopp choklad.
Minns hur vackert det brukade vara att ta en skogspromenad och se solen skina mot de snötäckta träden.
Minns hur tyst och lugnt det brukade kännas när man gick där längs den snöbetäckta allén, endast det knirrande ljudet av skor som trampade mot snö hördes.
En sådan vinter önskar jag att min son kunde få uppleva.




Övriga genrer av Veronica Eriksson Blok
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-12-18 20:24



Bookmark and Share


  Annelie E.B
ja, en sån vinter vill jag åxå ha,,,, annars kan jag ju inte ha ett snöbollskrig med dej och matthew:)....bra önskat kära syster:)
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok