Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom försöker att klampa ner på dig, men du och jag vet bättre. Låt ingen sätta sig upp mot dig, du förtjänar så mycket bättre, än att behöva ta deras mobbing.


Kära systeryster


Du har en personlighet som är få förunnade,
alltid lika omtänksam och snäll.
Vet du min kära syster,
jag hade en önskan när jag var liten,
varje dag bad jag till Gud,
om att få ett lillasyskon.

Det låter kanske konstigt,
men mitt liv har inte alltid varit en dans på rosor.
Jag bad till Gud att få ett syskon,
du var den som fick mig att orka genom mitt helvete.
Du var min stöttepelare genom min hårda uppväxt.
Den dag då du föddes,
lovade jag mig själv,
att aldrig låta nått hända dig och att alltid finnas där för dig.

En dag kommer dom inse vad dom gjort,
och det är dom som kommer att få leva med ångesten,
medans du kommer vara den som går därifrån rakryggad och stolt,
med vetskapen om att du har ett hjärta av guld.




Övriga genrer av Veronica Eriksson Blok
Läst 686 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-12 02:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En oerhört stark kärleksförklaring till systeryster och en \"trots allt\" ton som jag gillar!
2007-08-25

  glittertindra
den positiva syskonkärleken.... den är guld värd... :)
2007-04-01

  Annelie E.B
Tack veronica! Blir ju nästan att gråta när jag läser detta! Älskar dej 4-ever and ever! Du & Jag mot världen:)!
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok