Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderade på att göra ett eget \"Dr. Phil-program\" :)


NÄR DET KNAKAR I FOGARNA....


1....PRATA MED VARANDRA !!!
(detta innebär inte att höja rösterna åt varandra, utan att på ett så civiliserat sätt som möjligt försöka prata ut om problemen, i detta fall får ej skällsord inkluderas i samtalet)

2...LYSSNA PÅ VARANDRA!!!
(detta innebär att kvinnans telefon skall hållas avstängd och batterierna i mannens TV-fjärrkontroll plockas ur samt att sladden till TV:n urdrages, för att minska eventuella störningar från omgivningen)

.........O.B.S
Om inget av detta fungerar , då är det dags att halstra om till det underbara singellivet, se positivt på detta dock, herregud det finns ju fördelar med det också, att vakna upp dagen efter en rejäl utefylla med polarna på krogen, ha världens bakfylleångest, inse att man ligger i en främmande människas säng, oanandes om vem eller hur det hela har gått till väga och om det ens överhuvudtaget var bra, för att sedan göra om det hela helgen därefter igen. Några andra fördelar är ju också att man kan leva på skräpmat utan att ha vederbörande som är en hackihäl för att gnälla över ens dåliga matvanor. Du kan helt och hållet låta toadörren stå öppen när du skiter, det är ju ändå ingen som hör ditt grymtande från badrummet. Helt okontrollerat slänga pizzakartonger å ölburkar lite varstans i lägenheten, vem vet när det kan komma tillhands för annat bruk (tips, ölburkar till askfat å pizzakartong vid slut av toapapper). Dessa är bara några av de fördelar som finns med singellivet!




Prosa (Novell) av Veronica Eriksson Blok
Läst 676 gånger
Publicerad 2006-11-05 01:28



Bookmark and Share


  glittertindra
Härligt tjejen! :) Lite livsglädje skadar inte... Bra detaljer du tar med och dessutom så sanna, det är precis de detaljer som behövs för att ett samtal ska äga rum... och så ska man se positivt på singellivet... finns många fördelar... ;)
2006-12-07

    ej medlem längre
Vilken bra text!! Härlig humor!
Härliga formuleringar!
Kanon helt enkelt!
Kvinnor är geniala!!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok