Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försökte skriva en dikt med rim..


Om ni inte hade..

Om ni inte hade funnits i mitt liv,
så hade jag tagit mitt sista kliv.

Om jag inte hade gjort detta bus,
så hade jag inte sett erat varnings ljus.

Så jag lovar, jag ska inte hacka,
för det är er jag har att tacka.




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-27 15:59



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint, ödmjukt
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S