Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (lite i taget)...

 

skrapa på ytan

kan ge vinst eller förlust


liksom trisslotten


ger ej livet allt genast

utan det sker pö om pö

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 404 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-03-29 08:45



Bookmark and Share


  Anna*
... och tur är väl det för hur skulle vi annars kunna ta det till oss? Applåder
2011-03-29

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin eftertänksamhet
2011-03-29

    ADI Nehlin
fin..
2011-03-29

    ej medlem längre
Talande bildspråk!
2011-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
T uren ja den vill
U nderteckad
R art och fort att
* den slår till...
* Väl formulerat
* av Dig...
2011-03-29

  Fredrik P. VIP
fin, men sprakfålen
har ont om tålamod...
2011-03-29

    ej medlem längre
kul infallsvinkel
2011-03-29

  ULJO
Stora trisslottvinster brukar i allmänhet falla ut till dem som redan har eller i misnöje för att det inte blev högre ärn 25 kronor. Bra tema.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra